En fråga
08 September, 2013 - 07:35


Jag fick några frågor av "Jag" som jag tänkte svara på, jag vet vem det är men jag antar att denna människa vill vara anonym eftersom hen inte skrev ut sitt namn.. 
 

"jag har några frågor du kanske skulle kunna göra ett inlägg om? hehe B) 

- Hur är deras klädstil? Alltså ungdomar då 
- Är folk nyfikna på dig???? 
- HAR DU BÖRJAT TÄNKA PÅ ENGELSKA 
- Vilka är de vanligaste skorna?? B) 

PUSSKRAM<3333"


- Tbh har jag inte alls tänkt på hur de klär sig, men det måste ju betyda att de klär sig väldigt likt folket i Sverige. Det är dock inga döskallesjalar eller hunters överallt.

- Vissa är det, i min Amer History klass började nästan alla tjejer fråga mig en massa saker så fort de fick reda på att jag var en utbytesstudent. De frågade mest frågor om hur jag skulle klara av det här året och vad min familj tycker om det osv. så inte jättemycket om mig eller Sverige. 

- NEJ DET HAR JAG INTE???? Visst jag tänker vissa saker på engelska, liksom tänker vissa ord på engelska i en svensk mening, om det makes sense. Men jag har inte hela meningar på engelska. Jag har inte börjat drömma heller.. Ganska tråkigt, jag vet vissa som började tänka på engelska redan första veckan. Det är det dom säger i alla fall. 

- DU VET ATT JAG INTE ÄR LIKA SKOINTRESSERAD SOM DU?? Men för din skulle ska jag tänka på det på måndag och återkomma med ett bättre svar. Jag ska även tänka på vad de har på sig! 

 

PUSSPUSSSSSS


Postat av: K A R O L I N A

HAHAHAHAH SÖÖÖT<3 orkar inte med första svaret.
Och jaaaaa låter så sjukt utseendefixerad men grejen är att jag bara är intresserad i studeringssyfte vad de har på sig. Liksom kulturella skillnader osv inte om de har stil osv :((( de får ha på sig vad fan de vill HAHA. TACK FÖR SVAREN AMANDIS DU ÄR BÄST<333333333 p.s är det dresscode i skolan?

Svar: HAHAHHAHAHAHHAjag har faktiskt helt glömt bort att kolla efter hur de ser ut, men jag tänker att eftersom jag inte lagt märke till något så kan det ju inte vara så himla mycket skillnad från Sverige?
Amanda

2013-09-08 @ 11:52:52
Postat av: Viktoria

Det har hänt att mina drömmar är på engelska och att jag tänker hela meningar på engelska och jag är inte ens eller har varit en utbytesstudent. 8D

Svar: Alltså jag börjar känna att det borde komma snart? Jag liksom väntar på att få min första dröm på engelska! Jag har börjat tänka mer på engelska nu, men det är fortfarande så att jag mest tänker på svenska.
Amanda

2013-09-09 @ 22:13:24
Postat av: Viktoria

Om du har tid; skulle du kunna göra ett blogginlägg om dagen och skriva vad du gjort? Är nyfiken!

Hur får de i klasserna reda på att du är en utbytesstudent? Vet de om det, säger du det till dem eller...?

2013-09-09 @ 22:20:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0