..
26 April, 2014 - 11:31


Ja alltså det har inte varit någon riktig uppdatering på den senaste tiden... Men vad har hänt denna månad?

 

Först och främst var det ju min födelsedag! WOOOHOO 18 ÅR! Jag börjar bli riktigt gammal nu! Snart kommer jag börja få grått hår.. Jag fick i alla fall skippa skolan så jag, min värdmamma och Luisa, en brasilianska som var deras utbytesstudent för 4 år sedan som kom och hälsade på, till en annan stad som heter Missoula. Missoula har så mycket bättre shopping än vad Butte har! Så jag shoppade lite. Kan kanske ta en bild på det, lovar ingenting dock för de gånger jag har lovat att skriva/ta kort på någonting så har jag inte gjort det..

 

Sedan har jag också haft prom, men tänkte skriva ett eget inlägg om det med lite bilder och sånt!

 

Vi har också haft påsklov, jag hade ett VÄLDIGT bra påsklov och jag kommer skriva om det i ett separat inlägg också. Så nu har ni lite smått att se fram emot! Och jag har faktiskt uppdaterat!

 

Det var väl det jag hade att säga just nu. Klockan är 3:28 AM och jag är så himla trött. Ska gå och lägga mig nu!

 

Puss

Ni får en liten bild på min nyckelpiga Bert!

 

Hemresan
02 April, 2014 - 23:34


APRIL APRIL PÅ ER! Nu var det ju inte så många som gick på det, men men. Kan förstå de som inte gick på det för liksom, it's ME! Oh well, det var mitt aprilskämt

Jag kommer hem snart
02 April, 2014 - 03:53


Jag kan ha gjort någonting väldigt dumt i söndags... Min värdfamilj har pratat med PAX och jag kommer bli hemskickad om två veckor. Jag vill inte gå in på detaljerna på bloggen så vill ni veta kan ni prata med mig på facebook. Alltså jag fattar inte att jag gjorde det! 

RSS 2.0