Inte lång tid kvar nu
10 Mars, 2014 - 23:09
Det är endast 99 dagar kvar innan jag ska sätta mig på planet och åka över Atlanten igen. Det känns som att det inte var lång tid alls sen jag satt på det där planet påväg till NYC! Var har tiden tagit vägen? 

För att vara helt ärlig så känns det hyfsat bra att det inte är så lång tid kvar tills jag åker hem, jag har tröttnat på Butte. Klart jag inte vill lämna min familj här och mina vänner, men liksom Butte är den mest händelselösa staden, till och med mer händelselös är orminge! Det finns INGET att göra här, verkligen inget. Det finns bio och bowling men inget mer. 

Jaja, tänkte bara informera er om hur lång tid det är kvar. 

Skidor
10 Mars, 2014 - 23:01


Holaaaaaa! 

Idag har jag varit och åkt skidor, vilket jag har gjort varannan måndag i ungefär 10 veckor! Så fem gånger alltså.

Det har varit så vackert de gånger vi har åkt, men idag var det bara dimmigt och det snöade en massa. Det var för mycket snö och den var väldigt blöt då skidorna liksom fastnade när man åkte. 

När vi kom dit så var det sjuuuuukt mycket människor där och skulle hyra skidor så först tog det jättelång tid att stå i kö, sedan när vi hade fått allt så var vi tvungna att vänta på alla andra i kön för några av den skulle vara i samma skidgrupp som oss. Så vi kom igång en timme senare än vad vi skulle och sedan när vi åkte så var snön så jobbig. Efter lektionen så åt vi lunch och sen efter ville vi inte åka mer pågrund av snön, så vi åkte hem. Det var himla tur att det bara kostar $14 för annars skulle denna dag varit väldigt dyr. $14 är ungefär 100kr eller lite mindre. 

Såhär brukar det i alla fall se ut:


Okej, nu tror jag att vi ska kolla på en film eller något annat mysigt! 

Adiós

It's time again
05 Mars, 2014 - 05:05


Ja jag kände att jag kanske skulle lägga upp 5 nya faktan igen. Så ja, that's what I'm gonna do!
 
  • No knives. Ja här i USA äter ingen med knivar. Okej jag ska väl inte säga USA eftersom att jag inte vet hur det är på andra ställen, men i Montana äter i alla fall ingen med kniv. Det var väldigt konstigt i början, liksom hur delar man maten utan kniv? Jo, man använder gaffeln! Det kommer bli så konstigt när jag kommer tillbaka till Sverige och jag måste använda kniv igen. 
  • Free refill. En väldigt bra sak med de flesta restauranger är att man kan fylla på sin dricka hur många gånger man vill! Man behöver alltså inet betala varje gång man vill fylla på utan man kan bara fylla på. Har restaurangen inte free refill så måste de ha en skylt som säger "no free refill" för annars kommer folk fylla på sina glas. 
  • "What's up?" Ja det är någonting man hör HELA tiden. Varje gång man möter någon i korridoren så säger de "What's up", i början svarade jag, men nu har jag lärt mig att man antingen bara ler och går vidare eller så säger man "What's up" tillbaka. Man kan ju tro att de vill stanna och prata, men nej, det är bara en hälsningsfras.
  • Boxar. När man har ätit på en restaurang kanske man inte äter allt, right? Jag tror de flesta lämnar mat ibland, särskilt här i USA där rätterna är rätt stora. I alla fall så kan man be om att få en box som man kan stoppa sin mat i, sedan kan man ta med den hem och äta den senare eller dagen efter! Jag tycker att det faktiskt är en väldigt bra idé då maten då inte slängs.
  • Jeans. Jag har ju redan berättat att de endast har bootcut jeans, men det är inte bara det som är problemet här. Jeansen har även saker på bakfickorna, det är liksom som krumelurer som glittrar och jag vet inte vad. Det är svårt att hitta bara ett par normala skinny jeans utan något på bakfickorna och det drives me crazy! 
 
Pretty much såhär ser alla byxor ut. No me gusta! 
 
Okej det var det. Vet inte vad jag ska skriva mer. Jag gav upp på matteläxan och just nu sitter jag i min pyjamas och tittar på när Lukas och Tyler spelar Lego Marvel Superheroes. Ett väldigt mysigt spel om man tycker om Marvel vilket jag gör.

Blacklight Ball
01 Mars, 2014 - 00:45


Så jag skulle gå på en fest, eller okej vet inte om man kan kalla det en fest, det är mer som en skoldans för nästan alla i hela skolan kommer gå. Jag var jättetaggad och hade valt ut kläder och hittat människor som jag kunde åka dit med och som kunde ta mig hem. Men tydligen så ska det komma en snöstorm. Min värdmamma hade sagt ja, hon sa att om jag kunde hitta en ride och kände att jag var safe så kunde jag gå, men sedan ringde hon min värdpappa eller något och nu kan jag inte gå för han tyckte det var för farligt. Så jag är lite nere nu, men det är väl okej.. Hade dock sett fram emot det väldigt mycket, plus att det skulle vara blacklight vilket är sjukt coolt! När det är helt svart med bara blacklight på så står allt vitt och "neonfärgat" ut. Det ser jättecoolt ut. Men men det blir en stana hemma kväll idag då. 
 
On another note så har jag beställt hem kläder från Forever 21, de ska komma på onsdag och jag är jätteglad! Köpte 5 plagg och det gick på endast $93.21 så det var väldigt billigt, det är ca 600 kr. Köpte ett par jeans och de kostade $7, vet dock inte om det är rätt storlek så det var därför jag köpte dem, för att se om de passar. Sen ska jag köpa ett annat par jeans som var lite dyrare, men vill bara se om storleken är rätt innan jag köper dem.
 
 
Okej men det var väl det antar jag. I'll see ya around. 
 
 
 

RSS 2.0