The musical
24 Oktober, 2013 - 00:29


Heeeeej, det ett tag sedan jag skrev. Jag vet att jag sa att ni skulle förvänta er ett inlägg i lördags men men nu blev det inte så. Det kommer komma bilder tho för det var rätt kul!

Så jag tänkte visa hur our set ser ut, här är en bild:
Väldigt färgglatt! I like it! 
Igår fick jag en av mina kostymer också, jag är en bläckfisk i en av sångerna och jag är helt rooosa. Jag har inga hål för mina ögon så jag är helt blind där inne plus att det är hur varmt som helt! Man svettas ihjäl där inne. Jag förstår heller inte hur man ska kunna höra mig där inne, jag menar min röst kommer ju bli hur tyst som helst! Oh well, jag får väl skrika eller något. 

That was that, nu börjar min rehearsal!
Puss


Ehh
20 Oktober, 2013 - 06:35


Hello everyone! I förrgår åkte vi till ännu en maze, denna gång var det en corn maze. Jag tog några bilder så imorgon ska jag försöka få till ett inlägg med bilder, jag är alldeles för trött för att göra det nu, sorry.

Oh well, hörs imorgon då! Puss

Yoooda
16 Oktober, 2013 - 19:07


Here he is: 
Ja jag tänkte bara slänga in en liten bild på honom, ursäkta bildkvalitén, den är tagen med mobilkameran just i detta ögonblick! 

I dunno
14 Oktober, 2013 - 07:26


Hello all lovely people out there! Hur mår ni? 
Det var ett tag sedan jag skrev något, jag borde bli bättre på att skriva. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Alla dagar ser i princip likadana ut. Jag är i skolan och sedan åker jag hem, äter mellis och sedan åker jag till teatern och övar in danser och sånger. Vi är nästan klara nu, jag kan alla sånger och det mesta av danserna. Jag tror att det är en eller två danser vi inte börjat med. På torsdag ska vi ha en run-through, det ska bli kul för jag har ingen aning om hur de andras danser ser ut. Efter teatern åker jag hem, äter middag och gör läxor. Kul. Ni borde ställa fler frågor som jag ska svara på! Det skulle bli mycket roligare att läsa, och skriva.
 
I fredags var jag i alla fall på en football game, det var kul, Butte High vann! GO BULLDOGS! Jag satt med mina utbytisar från skolan. Vi är seriöst typ 10 stycken utbytesstudenter på skolan, och jag som trodde att jag skulle bli ensam... Jag tror dessvärre att eftersom att vi är så många och att de får utbytesstudenter varje år, så är det inte lika intressant längre för människorna på skolan. Jag får inte alls mycket frågor om Sverige och de är inte alls lika på som jag trodde att de skulle vara. Det är lite tråkigt, men men...
 
Vad gjorde jag igår? Först skypeade jag med mina föräldrar, syster, farmor, farfar, farbror, faster och kusiner. Det var jättemysigt, och det var kul att se dem allihop igen! Jag har saknar dem väldigt mycket, jag fick dock lite hemlängtan när vi hade lagt på och jag var lite deppig resten av dagen. På kvällen åkte jag och Lukas och bowlade med utbytesstudenterna från Central. Det var roligt, fast det blev inte så mycket spelade mest bara pratande. 
 
Idag har jag varit i kyrkan, vi sjöng lite, bad lite, lyssnade på prästen osv. osv. Nästa söndag ska jag tydligen säga the lord's prayer på svenska. Ni vet "Vår fader, du som är i himlen.Låt ditt namn bli helgat. Låt ditt rike komma. Låt din vilja ske på jorden, så som i himlen. Ge oss idag det bröd vi behöver. Ge oss idag vårt bröd för dagen som kommer. Och förlåt oss våra skulder, liksom vi har förlåtit dem som står i skuld till oss. Och utsätt oss inte för prövning,utan rädda oss från det onda. Ditt är riket, din är makten och äran, i evighet. Amen." Lukas sa den på portugisiska idag. Det var intressant, det lät som att han pratade baklänges. Portugisiska är konstigt. När vi kom hem igen städade vi, jag fick städa mitt rum, min toalett och damma där uppe. Vi möblerade om i vardagsrummet och bar upp en stor Yoda docka. Jag ska ta kort på den så att ni får se den, den är så cool! Efter det kom Chichi hit (utbytesstudent från Japan) och vi kollade först på The Last Exorcism och sedan på We're The Millers, The Last Exorcism är en skräckfilm, men den var inte allt för läskig den var bara äcklig och We're The Millers är en komedi som var väldigt rolig faktiskt. Det var tur att vi tittade på The Last Excersim först för annars hade jag nog inte sovit så gott i natt. 
 
Nu ska jag gå och sova för klockan är 11:30 pm och jag är en trött flicka. Jag är ledsen att jag inte har med några bilder, jag måste bli duktigare på att använda min kamera! Nästa vecka har jag bara skola måndag och tisdag så det ska bli skönt. Jag kan äntligen sova ut lite! Har gått upp 9 varje helgmorgon och 6:40 varje vardagsmorgon. Jag förtjänar att sova lite längre på morgonen. 
 
Oh well, puss på er. I MISS YOU!

Mack Lovin' <33333
05 Oktober, 2013 - 08:33


Hoooola amigos! Idag är det fredag, hur underbart är inte det? Jag skrev fredag med stort f först sen kom jag på att jag skriver på svenska så jag fick ändra det... Ibland är det svårt.  
 
Vad har hänt denna vecka? Inte mycket alls faktiskt. Igår var jag på en volleyboll match, Butte High denna gången och inte Butte Central, måste ju heja lite på mitt egna lag ibland också. Tyvärr förlorade vi dock, men men life goes on. Jag satt där i ungefär 3 timmar, det var liiiiite väl länge. Oh well, åt lite m&ms, herre gud vad gott det är! 
 
Idag har jag varit i skolan, duuuuh, sedan efter det hade jag rehearsals till musikalen. Det var väl sådär, liksom det är bara barn som är yngre än 13. Liksom jag är den äldsta och den näst äldsta är 13, så ja ni kan ju förstå hur kul det är. Varför är barn så högljudda? Liksom så fort vi har sjungit igenom en låt så ska de börja prata och springa omkring. Har de aldrig hört talas om ordet respekt eller? Visst de är barn men liksom ni är här för att lära er sångerna till musikalen inte för att leka... Jag hoppas det blir bättre för annars kan det bli så att jag hoppar av.. Efter the rehearsal plockade min kompis Megan upp mig och hon, jag, Noora och Valentine åkte till en pizzeria där vi åt middag. Vi träffade en massa människor från Butte High där så det var kul. Dessvärre fick vi inget bord vid dem så det var ju ganska tråkigt. Pizzerian hade i alla fall VÄLDIGT goda pizzor men det bästa var efterrrätten! Den hette Mack Lovin' och det var en american cookie som precis kommit ur ugnen. Den var helt mjuk på insidan. Sedan var det två kulor glass ovanpå och chokladsås ringlat på glassen. HERREGUD vad god den var. Det var som att ha himlen i munnen! 
(Inte min bild)
Ja ni ser ju, det ser helt underbart ut inte sant! 
 
Imorgon blir det upp TIDIGT för vi ska till Bozeman, grannstaden, till någon fågel grej. Tydligen ska det finnas en massa stora fåglar, typ örnar, som man kan få känna på och sådant. Så det ska bli kul, me like fåglar de är fina. Ni kan förvänta er många bilder på bloggen efter, det lär väl dock inte vara de bästa bilderna för jag har inga redigeringsprogram. Men det lär bli bilder i alla fall. Efter det så ska vi åka till en hay maze. Och den är jag riktigt excited inför. Det är en labyrint gjord av hö, den är tydligen rätt stor så jag kan låtsas att jag är i labyrinten i Harry Potter! Vi ska ha en tävling om vem som hittar utgången först, jag kommer antagligen förlora.. Jag kommer inte kunna hitta ut, jag kommer bli fast där föralltid! Jag är excited i alla fall! 
 
Nu ska jag gå och sova för klockan är 00:32! Adiossssss, love youuu!  <333

Homecoming week
01 Oktober, 2013 - 02:46


 
Homecoming week var väldigt kul, jag försökte klä ut mig så gott det gick men jag hade inte något som riktigt passade till någon dag. Det var dock inte jättemånga som klädde ut sig, jag blev lite besviken när jag såg det. Det var bara måndagen och fredagen som ALLA klädde ut sig. 
 
Så okej, på måndagen var det color day vilket betydde att man skulle klä sig i sin årsgrupps färg, juniors hade på sig rött. Såhär såg jag ut:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var kul att se vilket år alla var i.
 
Nästa dag var det decade day, det var många som klädde ut sig till antingen hippies eller som om de kom från 90-talet. Jag hade ingenting riktigt att ha på mig så jag körde på detta:
(bild tagen av Valentine, tjejen längst till höger, hon kommer från Belgien och var jätteduktig på att klä ut sig. Hennes värdfamilj hade ALLT! )
Det jag har på mig är typ 80-talet eller något, då de använde mycket jeansjackor och liknande. 
 
Onsdagen var Disney-day och då hade jag på mig det här:
Jag ville ha musse pigg öron men det var ingen som hade några så det fick gå bra utan. 
 
Torsdagen var nerd-day och det var det roligaste tyckte jag! Även det lättaste, man behövde bara stoppa in sin tröja och sätta på sig ett par glasögon så var man klar. Jag hade även ett par suspensors, såhär såg jag ut:
(bild tagen av Valentine)
 
Fredagen var Purple and white-day, då skulle man klä sig i skolans färger nämligen lila och vitt. Jag köpte en hoodie som jag hade på mig, Jag hade även gjort en egen tröja, eller alltså jag köpte en lila tröja och använde sedan tygfärg, eller vad det nu kallas, och skrev saker på den, den hade jag under hoodien. Såhär såg jag ut:
(bild tagen av Valentine. Tjejen till vänster är Lyubov från Ryssland, sedan är det jag, Valentine och Halyna från Ukraina) 
 
På Fredagen var det halvdag så vi gick till klockan 12 någonting och sedan fick vi kolla på någon pepp grej i gymnastiksalen. Vi fick se cheerleaders, american football players, soccer players och volleyball players. De hade även en tävling om vem som kunde mima bäst till en låt, så en person från varje åldersgrupp fick stå i mitten och sjunga. Såklart vann personen som var en senior. Nej men hon var fakiskt bäst av dem. Efter det var det homecoming parade, men jag struntade i den för det var himla kallt ute. Istället åkte jag och några kompisar till Wendy's och åt lunch. Deras chicken nuggets är jättegoda! 
 
Jag hade rehearsals på eftermiddagen så jag åkte direkt hem efter lunchen och åkte sedan direkt till teatern. Vi övade på några låtar och sedan stack jag till vår homecoming game. Jag har aldrig fattat American football och kommer nog aldrig göra det heller, det är väldigt komplicerat! Vi förlorade i alla fall, det fattade jag. Awkward att vi förlorade vår homecoming game... Det blev typ 31-41 eller något så vi var i alla fall duktiga. Man får 6 poäng för varje touchdown och 1 extra poäng om man kan sparka bollen i mål efter touchdownen. DEt var hur kallt som helst där, när matchen var slut kunde jag knappt gå. Alltså seriöst, det gjorde ont i mina fötter av att gå! 
 
Efter matchen var det homecoming dance. Det var inte en sådan dans där man klär på sig långklänning och har värsta fina håret. Nej man kommer i de kläder man hade på sig i skolan och sen är det bra med det. Jag hade nog aldrig klarat av att stå i klänning och tittat på matchen. Jag skulle ha dött. Men dansen då. Hur var det? Jo alltså... Det var väldigt annorlunda från hur vi dansar. När vi dansar står vi i en klump och hoppar lite. Här står de i flera små grupper och dansar. Liksom dansar fult. Jag vet inte hur jag ska förklara men det var i alla fall väldigt awkward och jag och de andra utbytesstudenterna stod och skrattade åt hur de dansade. Men jag antar att det var ganska kul ändå. Jag hade nog kunnat leva utan det dock. Efter dansen åkte jag hem och sov. 
 
Ja det var homecoming veckan. Jag kanske ska berätta att det har börjat snö här också, det är ju alltid trevligt. Inte alls. Hatar snö och kyla. Men alltså det var konstigt, ena dagen var det liksom 20+ och andra var det 0 och snöade. Det gick så himla snabbt!
 
 
 Det gick från det här...
 
Till det här... Mys....
 
Oh well, fick mitt paket med mina vinterjackor idag i alla fall. OCH GODIS!! SOM JAG HAR SETT FRAMEMOT DET! Jag fick två paket bilar och två marabouchokladkakor! MUMS! 
 
Det var det, nu ska jag gå och äta middag för jag är hungrig och klockan är snart 7! 
 
Puss puss

RSS 2.0